E-bikes sinds 2015

Een droom die werkelijkheid wordt? Dat mag je zeggen! Op het einde van mijn voetbalcarrière had ik het al uitgekiend. Ik wou en zou iets met fietsen gaan doen. Snel investeerders gevonden met dezelfde passie en… we zijn nu enkele jaren verder onze E-bikes staan er nog steeds! Het gamma werd ondertussen zelfs uitgebreid met meer kwaliteitsmodellen.

Marc Hendrikx

De JOOLS E-bikes, elektrische fietsen van een nieuwe generatie. Ontwikkeld voor wie de wagen wat vaker wil laten staan en toch vlot op zijn bestemming wil geraken. JOOLS E-bikes zijn in België en voor België ontworpen. En nu scoren!

Waar staat JOOLS voor?

Jools staat zoals eerder gezegd voor kwaliteit. Het begint allemaal bij de motor bij een elektrische fiets. De drijvende kracht als het ware. Er zijn vele merken van elektrische motoren op de markt en we hebben ze allemaal getest. We waren al snel overtuigd dat we een krachtige en zeer betrouwbare motor op onze Jools fietsen wilden. Dus de keuze viel hier op Bafang. De meest potente motor op de markt. U kent Bafang niet? Deze wereldleider op vlak van elektrische motoren is de grootste en meest toegewijde producent van motoren en voor ons de duidelijke keuze. Ook diverse onafhankelijke testen bewijzen dat we de juiste keuze gemaakt hebben.

Voor de rest van onderdelen kiezen we ook steeds voor de beste merken Shimano, Magura, AXA, Suntour, Selle Royal, etc.

Waarom? Omdat u als klant alleen het beste verdient. Dit alles gieten we in een mooi jasje met onze eigen tijdloze kleurpatronen en afwerking met speelse Jools details die ervoor zorgen dat u zorgeloos en stijlvol onderweg bent.

We zeiden het al eerder: JOOLS ROOLES!!!

Wat brengt de toekomst?

Onze kaders zijn steeds mooier en beter afgewerkt en nu ook verkrijgbaar met een batterij in de buis. We staan dus ook niet stil op vlak van ontwikkeling. Zo zijn er plannen voor een heuse E-mountainbike om ook op niet verharde wegen aangenaam te vertoeven op uw Jools. We volgen de ontwikkelingen op de markt dan ook op de voet en spelen steeds in op de laatste trends in de ontwikkeling van onze fietsen. Zo passen we bijvoorbeeld onze Direct Drive aan met een dubbel geveerde voorvork en schijfremmen en dit aan een onklopbare prijs.

Dus ook in de toekomst: JOOLS CONTINUES TO ROOLE!!!!!

Getuigenissen

U hoorde het ons al vaak zeggen, wij vinden dat JOOLS ROOLES, maar u moet niet alleen ons geloven. Vele trouwe klanten zeggen het ook:

Loading...