#myJoolSrooles

Ben jij ook zo trots op je fiets? 
Laat het ons weten en maak kans 
op een leuke JoolS outfit!
This is a block of text. Double-click this text to edit it.

JoolS Rooles

JoolS is sinds 2015 een Belgische speler op de markt van de E-bikes.

Het bedrijf werd opgericht door ex-profvoetballer Marc Hendrikx. Alles begon met zijn passie voor fietsen en de ambitie om een product te ontwikkelen dat tegemoet komt aan de hedendaagse marktvraag inzake design, comfort en veiligheid.

Bij Jools staan we voor kwaliteit en degelijkheid voor een betaalbare prijs. Maar daar stopt het niet, we streven ernaar om ook mooie fietsen te produceren. En geef nu toe, dat is ons toch wel gelukt?

Met een JoolS ben je steeds zorgeloos onderweg dankzij de beste motoren op de markt en een kwalitatieve afmontage van de fietsen.

De JoolS E-bikes zijn gelanceerd in de zomer van 2015 en worden inmiddels via een netwerk van een 150-tal dealers in België verdeelt. Ondertussen is de vraag vanuit Nederland ook steeds groter geworden achter onze kwaliteitsfietsen en zijn we volop bezig met de opbouw van een netwerk van betrouwbare verdelers in Nederland.

Ondertussen zijn er heel wat tevreden klanten onderweg met hun JoolS. En weet je waarom wij hier trots op zijn?

OMDAT JOOLS ROOLES!

Meer over Jools
Marc zittend op een bankje langs zijn Jools fiets

Waarom een JoolS kopen?

Stijlvol design

Onze fietsen zijn ontworpen in België specifiek voor de belgische en nederlandse markt. We steken heel wat tijd in het ontwikkelen van de fietsen zodat alles conform de verwachtingen is. Mooie neutrale kleuren met decals die in het oog springen maar niet overheersen en een som van onderdelen die klopt in het plaatje. Kortom een JoolS is een fiets die mag gezien worden.

Optimaal rijcomfort

Door te kiezen voor een middenmotor en bij bijna al onze modellen een batterij die mooi in het frame geïntegreerd is zorgen we ervoor dat het zwaartepunt van de fiets mooi in het midden zit. Dit zorgt voor de meest optimale gewichtsverdeling van uw JoolS zodat het rijcomfort optimaal is. Dat deze batterij standaard ook nog eens minstens 17,5 Ah sterk is zorgt ook voor een mooie autonomie.

Top materiaal

Met de introductie van de M420-motor in ons gamma gaan we voor een verbeterde versie van onze huidige M400 motoren. Nog steeds bieden we de krachtigste motor met 80 Nm aan op onze fietsen maar dan compacter, nog stiller en meer economisch qua verbruik. Dit in combinatie met overzichtelijke kleuren displays en krachtige batterijen bieden we een
zeer complete motorische setup aan op onze stadsfietsen.

Betaalbaar

We streven steeds naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding op de markt. De combinatie 80 Nm krachtige motor, 17.5 ah batterij in het frame, schijfremmen en kleurenscherm aan onze aanbevolen verkoopprijzen zorgen er dan ook voor dat we deze gedurfde uitspraak kunnen waarmaken.

Toekomstgericht

JoolS staat nooit stil en onze fietsen mogen gerust tussen de A-merken staan qua afwerking en kwaliteit. En dit voor een betaalbare prijs. We zijn continue bezig om ons huidige assortiment fietsen nog te verbeteren en kijken steeds naar de laatste ontwikkelingen in de markt om eens een nieuwe technologie zijn betrouwbaarheid heeft bewezen deze te implementeren op onze fietsen. Dus ook in de toekomst: JoolS continues to Roole!

Sterke getuigenis

"Zeer goede fiets, prijs kwaliteit is oke, mooie afwerking, ik wilde eerst een E-bike kopen online of in de supermarkt maar dat werd mij afgeraden door een fietsenmaker. Later heb ik dan beslist om er eentje te kopen bij een lokale fietsenmaker en de servies is dan ook heel goed. Ik heb deze fiets gekocht bij bike center Xaveer in bekkevoort en ja daar is de klant nog koning Ik raad ook het merk JoolS fietsen aan."
- Winand, Bekkevoort

Ontvang de laatste nieuwtjes

Meld je aan op onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden!
Nieuwsbrief

Elk detail telt

Gebruiksgemak van een Jools E-bike

Gebruiksgemak van een Jools E-bike

Wij dachten aan een lage instap, de krachtigste motoren, praktische bediening en overzichtelijke displays. De JoolS e-bikes zijn ideaal voor het hele gezin.

Veiligheid

Veiligheid boven alles

Heldere lampen, stevige remmen, antislip pedalen en antilekbanden.

Verschil zit in het detail

Het verschil zit in het detail

Dat is kwaliteit en design hand in hand. Van retro look over sportief tot klassiek en tijdloos design, steeds weer scoren we bij JoolS met onze fietsen.

Dealers

Dankzij ons netwerk van toegewijde dealers brengen we onze fietsen tot bij u.

Wij kiezen voor toegewijde handelaren die onze zin voor kwaliteit en design ook hoog in het vaandel dragen.

Waar in België u ook woont, een JoolS is nooit veraf. Op dit ogenblik kan u ons vinden bij een 150-tal verkooppunten in België en Nederland, dat aantal is nog steeds groeiende om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

Kijk even op onze dealerkaart waar uw geprefereerde dealer is en vraag naar uw volgende JoolS!

Zoek een dealer in uw buurt

Nieuws

december 13, 2021
Goede voornemens

Goede voornemens, we maken ze allemaal maar meestal blijft het hier ook bij.  Een goed voornemen dat vele mensen maken maar niet altijd opvolgen is meer bewegen.  We zitten allen veel te veel en soms is het moeilijk om 's avonds nog uit de zetel te komen na een drukke werkdag.  Maar wat is er […]

Lees meer
juli 19, 2021
Veel voorkomende vragen over de batterijen.

Even ter inleiding. Wij krijgen regelmatig vragen over de actieradius van de batterij. Daarom hier even wat meer informatie hoe zoiets nu eigenlijk werkt en waarom er soms verschillende waarden op eenzelfde type fiets kunnen komen. De actieradius op het display van uw fiets is een ruwe schatting en geen exacte wetenschap! Net zoals de […]

Lees meer
juli 11, 2021
Hulplijn bij diagnose

Help onze dealers om u te helpen. Zoals met elk elektrisch product kan er al eens iets fout gaan na verloop van tijd. Help ons om u te helpen en geef duidelijk aan hoe u als berijder van de fiets een probleem ervaart. Soms krijgen wij dealers aan de lijn die aangeven hij doet het […]

Lees meer
Meer nieuws
crossmenu