Alle nieuwsberichten

Na regen komt zonneschijn! Wij kunnen niet wachten op het voorjaarszonnetje om terug vaker op de fiets te gaan. Net zoals jullie waarschijnlijk. Maar hoe draag je best zorg voor de batterij?
Littl'e Big One opgevouwen
Onze wegen slibben dicht en dat zorgt voor veel files en frustratie. Daarnaast is ook de impact op het milieu van de auto steeds meer een probleem. Dat zorgt er voor dat steeds meer werknemers voor hun woon-werkverkeer kiezen voor alternatieve vervoersmiddelen zoals de (elektrische) fiets. Uiteraard zijn wij bij JOOLS trots dat wij kunnen bijdragen aan een toekomstgerichte mobiliteit.
Bafang midden motor
Wij bij Jools kiezen resoluut voor Bafang Motoren. Naast fabrikanten als Bosch en Shimano klinkt de naam van Bafang misschien niet heel erg bekend. Onterecht volgens ons! Bafang is een Chinese fabrikant met jarenlange ervaring die bovendien uitstekende motoren levert met een al even goede prijs-kwaliteitverhouding.
Onderhouden van uw E-bike
Een elektrische fiets heeft meer componenten dan een klassieke fiets en daarom is het onderhoud belangrijk om lang van uw fiets en ook uw batterij te genieten. Hieronder geven we u wat tips mee om uw fiets in optimale conditie te houden.
Marc Hendrikx naast een E-bike
JOOLS is een nieuwe Belgische speler op de markt van de E-bikes. Het bedrijf is een drietal jaren geleden opgericht door ex profvoetballer Marc Hendrikx. Alles begon met zijn passie voor fietsen en de ambitie om een product te ontwikkelen dat tegemoet komt aan de hedendaagse marktvraag inzake design, comfort en veiligheid.
Workshop elektrisch fietsen Arendonk 2015
Bewegingspunt Arendonk organiseert zondag een ‘workshop elektrisch fietsen’ in de Renova.
Loading...