Waarom JoolS dealer worden?

Wij hebben enkele kernwaarde van JoolS opgelijst. Deze zullen je zeker over de streep trekken!

Onze fietsen verkopen

Door mooie fietsen aan te bieden aan een prijs die net onder de A merken zit, kunnen we zeggen dat het voor de verkoper fijn werken is om een JoolS-fiets aan te prijzen aan de particulier. We voorzien testfietsen en laten mensen proeven van de kracht van de Bafang-motoren. Hierdoor is de verkoop een fluitje van een cent.

Wij hebben stock

Door een weldoordacht aankoopbeleid zorgen wij ervoor dat onze magazijnen in het begin van het seizoen steeds klaar zijn om vlot te kunnen leveren aan de vraag. Zelfs in Coronatijden kunnen wij steeds vlot leveren. Op onze dealerdagen kunnen dealers hun voorbestellingen plaatsen en doorheen het jaar kunnen ze steeds vlot bijbestellen.

Snelle levering

Door onze steeds beschikbare stock en handig ordersysteem kan u uw beloftes aan uw klanten steeds waarmaken. U heeft een model of maat niet op stock? Uw klant zal toch snel onderweg zijn op zijn/haar nieuwe JoolS omdat wij binnen de week steeds kunnen leveren.

Makkelijke instap

Natuurlijk zijn we zeer blij als u grote aantallen van onze fietsen besteld, maar dit is geen must. Wij appreciëren het vertrouwen dat onze dealers in ons hebben en starten kan reeds vanaf 1 fiets om zo samen te groeien.

Regiobescherming

Iedereen moet zijn brood op een eerlijke manier kunnen verdienen en daarom dat wij ook aan onze dealers een voldoende grote regio willen aanbieden om onze fietsen te kunnen verkopen. Niemand wint met twee dealers in dezelfde straat. Op die manier moet er ook niet met kortingen gegooid worden om de fiets te verkopen.

Wij zijn er voor jou

Ons team staat steeds voor u klaar. Vragen, bestellingen, garanties, marketingmateriaal, … U kan steeds terecht op het dealerportaal, maar ook ons team op de baan is maar een telefoontje van u verwijderd. De technische ondersteuning bieden wij ofwel zelf of via onze motorenleverancier Bafang. En dit trouwens als eerste Belgische merk.

Modellen blijven actueel

Omdat wij er bewust voor kiezen om onze modellen niet elk jaar te veranderen maar eerder zoeken naar een goed concept dat enkele jaren mee kan is het voor de dealer ook nooit nodig om op het einde van het jaar te blijven zitten met enkele overjaarse modellen die dan aan een lagere marge verkocht moeten worden. Onze fietsen blijven actueel. Natuurlijk brengen we elk jaar wel minstens een extra nieuw model uit om in te spelen op de laatste trends.

Belgisch merk

Als Belgisch merk zijn onze fietsen specifiek ontworpen voor de lage landen en de trend om meer lokale merken te kopen merken wij ook in onze verkoop.

Kwaliteit

Onze keuze voor kwaliteitsonderdelen zorgen ervoor dat we een fiets kunnen aanbieden met A-merkkwaliteiten maar aan een prijs die net onder de grote spelers zit.

Marketing

Ons merk groeit nog dagelijks en wij ondersteunen onze dealers steeds door mooie advertenties op gerichte plaatsen en onze aanwezigheid op events en in de media om ervoor te zorgen dat de consument zijn weg naar de JoolS dealer steeds zal vinden. Ook op social media timmeren wij aan de weg om zowel onze fietsen als u als dealer aandacht te geven. 

We zeiden het al eerder “JOOLS ROOLES!”

En JIJ kan hier deel van uitmaken.
Interesse? 
Meld je aan
 als JoolS dealer.
crossmenu