Een tip van de sluier 2021

JoolS gaat voor vernieuwing. 

Na een succesvolle lancering in 2015 en een periode van 5 jaar waarin we elk jaar een nieuw model introduceerden is het tijd om voor een volledige vernieuwing te gaan en wat voor een!!

Zoals de markt ondertussen van ons gewend is pakken we uit met fietsen die beantwoorden aan onze kernwaarden:

Mooie fietsen

Onze fietsen zijn allemaal ontworpen in België en voor Belgische wegen.  We steken zeer veel tijd in het ontwikkelen van onze fietsen zodat alles klopt.  Mooie neutrale kleuren met decals die in het oog in springen maar niet overheersen en een som van onderdelen die klopt in het plaatje.  Kortom een JoolS is een fiets die gezien mag worden.   

Mee met de trends

Behalve onze instapmodellen de V20, de ecoPRO en onze plooifiets die de batterij nog op de pakdrager hebben zijn alle nieuwe modellen uitgerust met een batterij in het frame.  En daar stopt het niet, we kiezen ook meteen voor een zware batterij van 17,5ah. 

Topmateriaal

Met de introductie van de M420 motor in ons gamma gaan we voor een verbeterde versie van onze huidige M400 motoren.  Nog steeds bieden we de krachtigste motor met 80Nm aan op onze fietsen maar dan compacter, nog stiller en economischer qua verbruik.  Dit in combinatie met knappe en overzichtelijke kleurendisplays en de krachtige batterijen bieden we een zeer complete motorische set up aan op onze stadsfietsen. 

Verder monteren we onze fietsen steeds af met degelijke hydraulische schijfremmen, stevige anti lek banden en betrouwbare versnellingsapparaten.  Kortom topfietsen.

Betaalbaar

Als laatste punt maar zeker niet onbelangrijk is dat we steeds streven naar de beste prijs / kwaliteitsverhouding op de markt.  De combinatie 80 Nm krachtige motor, 17,5 ah batterij intube, schijfremmen en kleurenscherm aan onze aanbevolen verkoopprijzen zorgen er dan ook voor dat we deze gedurfde uitspraak kunnen waarmaken. 

Welke modellen bieden wij in 2021 nieuw aan?

Tre'kking

 Dit intube model met een snelle sportieve look is uitgerust met de nieuwste M420 motor van Bafang, een kleurendisplay, Shimano versnellingen en schijfremmen en een krachtige 17,5Ah intube batterij.  Met zijn rechte stuur en sportieve zithouding is deze black beauty een schot in de roos.

Tre'kking
Afbeelding niet bindend daar het over prototypes gaat, kleuren kunnen nog veranderen

V30

Als vervanger van ons iconisch model de Direct Drive heeft onze V30 grote schoenen om te vullen.  Maar dat doet hij met verve.  Ook hier de nieuwe motor M420 in combinatie met de sterke 17,5Ah intube batterij.  Dikke banden, een comfortzadel, overzichtelijk kleurendisplay, comfort zitpositie en in onze iconische Direct Drive kleuren grijsblauw met bruine accenten, de toekomst lacht ons toe.

V30
Afbeelding niet bindend daar het over prototypes gaat, kleuren kunnen nog veranderen

Ve’ola

De topper in ons gamma.  Deze fantastisch gebruiksvriendelijke fiets is uitgerust met de enviolo naafversnelling die volledig traploos schakelt en u een ongelimiteerd aantal versnellingsposities geeft.  In zijn prachtige matgrijze kleur met sobere accenten zal deze fiets ongetwijfeld een groot publiek aanspreken.  Ook hier vanzelfsprekend de combinatie tussen een krachtige batterij en motor met kleurenscherm, schijfremmen en alle toeters en bellen.  Kortom een topper!

Veoloa
Afbeelding niet bindend daar het over prototypes gaat, kleuren kunnen nog veranderen

E'trail

Ain’t no mountain high enough…. Voor onze E’trail.  Deze no nonsense mountainbike is de stoerste van onze e-bikes en een streling voor het oog.  Met zijn robuuste uitrusting, intube batterij van 17,5Ah is hij een perfecte all rounder die nooit zal teleurstellen on en off road.  Lock out vering, tubeless ready banden, sterke voorvering, kleurenscherm en 80Nm ondersteuning aan een zeer scherpe prijs.   JoolS gaat het getreden pad af.

E-trail
Afbeelding niet bindend daar het over prototypes gaat, kleuren kunnen nog veranderen

Ontvang de laatste nieuwtjes

Meld je aan op onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden!
Nieuwsbrief

Meer nieuws

crossmenuarrow-right