E-bikes sinds 2015

De JOOLS E-bikes, elektrische fietsen van een nieuwe generatie. Ontwikkeld voor wie de wagen wat vaker wil laten staan en toch vlot op zijn bestemming wil geraken. JOOLS E-bikes zijn in België en voor België ontworpen. En nu scoren!

Waar staat Jools voor?

Jools staat zoals eerder gezegd voor kwaliteit. Het begint allemaal bij de motor bij een elektrische fiets. De drijvende kracht als het ware. Er zijn vele merken van elektrische motoren op de markt en we hebben ze allemaal getest. We waren al snel overtuigd dat we een krachtige en zeer betrouwbare motor op onze Jools fietsen wilden. Dus de keuze viel hier op Bafang. De meest potente motor op de markt. U kent Bafang niet? Deze wereldleider op vlak van elektrische motoren is de grootste en meest toegewijde producent van motoren en voor ons de duidelijke keuze. Ook diverse onafhankelijke testen bewijzen dat we de juiste keuze gemaakt hebben.

Voor de rest van onderdelen kiezen we ook steeds voor de beste merken zoals: Shimano, Magura, AXA, Suntour, Selle Royal, Sram, KMC, ...

Waarom? Omdat u als klant alleen het beste verdient. Dit alles gieten we in een mooi jasje met onze eigen tijdloze kleurpatronen en afwerking met speelse Jools details die ervoor zorgen dat u zorgeloos en stijlvol onderweg bent.

We zeiden het al eerder: JOOLS ROOLES!

Marc en zijn vrouw met Jools fietsen

Wat brengt de toekomst?

JoolS staat nooit stil en onze fietsen mogen gerust tussen de A-merken staan qua afwerking en kwaliteit. We komen nu zelfs met een batterijversie van 20 Ah op de meeste van onze modellen en deze mooi in het frame weggewerkt. En dit voor een betaalbare prijs.

We zijn continue bezig om ons huidige assortiment fietsen nog te verbeteren en kijken steeds naar de laatste ontwikkelingen in de markt om eens een nieuwe technologie zijn betrouwbaarheid heeft bewezen deze te implementeren op onze fietsen.

Naast België waar we al een serieus dealernetwerk hadden en ook reeds een massa tevreden JoolS rijders staken we nu ook de grens met Nederland over. Ook in dit echte fietsland vallen onze modellen zeer in de smaak waardoor we geloven in de toekomst!

Dus ook in de toekomst: JoolS continues to Roole!

"Een droom die werkelijkheid wordt? Dat mag je zeggen! Op het einde van mijn voetbalcarrière had ik het al uitgekiend. Ik wou en zou iets met fietsen gaan doen. Snel investeerders gevonden met dezelfde passie en… we zijn nu enkele jaren verder onze E-bikes staan er nog steeds! Het gamma werd ondertussen zelfs uitgebreid met meer kwaliteitsmodellen."

Marc Hendrikx

Getuigenis

"Zeer goede fiets , prijs kwaliteit is oke , mooie afwerking, ik wilde eerst een E-bike kopen online of in de supermarkt,maar dat werd mij af geraden door een fietsenmaker, en ik heb dan beslist om er eentje te kopen bij een lokale fietsenmaker ,en de servies is dan ook heel goed Ik heb deze fiets gekocht bij bike center xaveer in bekkevoort en ja daar is de klant nog koning Ik raad ook het merk jools fietsen aan."

Winand, Bekkevoort

Tevreden klant

crossmenu