Waarom Jools dealers?

Een vraag die we regelmatig krijgen is waarom we niet uitsluitend online opereren en zonder dealers rechtstreeks aan de consument leveren?

Er zijn vele redenen waarom we kiezen voor een degelijk dealernetwerk. 

1. Buy local. 

Unizo noemt het zo mooi winkelhieren.  We steunen als Belgisch merk graag de Belgische economie.  Door op lokaal vlak te verkopen via een netwerk van dealers zorgen we mee voor de creatie van Jobs, voor geld dat terug komt naar de gemeenschap, denk maar aan de diverse initiatieven die de lokale handelaars organiseren of steunen zoals sponsoring van lokale verenigingen, braderijen en andere activiteiten. 

2. Expertise.

Onze dealers zijn naast verkoper ook nog altijd fietshersteller en met de toename van de technologie op fietsen is het zeer belangrijk dat een goed onderhoud en eventuele garanties en herstellingen goed uitgevoerd kunnen worden.  We steunen onze dealers dan ook constant door hen bij te staan met informatie over onze producten en met vervangonderdelen.  Zo zorgen we voor de perfecte service voor de klant en voor onze gewaardeerde dealer.

3. Keuzehulp.

Onze dealers kunnen u adviseren wat nu de beste JoolS is voor u.  Gaan we voor de extra grote batterij of niet?  Welke maat is voor mij het beste?  Allemaal zaken waar de dealer u bij gaat kunnen helpen.

4. Accessoires

De markt van toebehoren voor de fiets is zo groot dat het voor ons als merk onmogelijk is om alle aftermarket zaken van helmen tot kinderzitjes of fietstassen op de voet te volgen.  De dealer maakt meestal een keuze in merken hierin en kan dit dan wel goed volgen en zorgen dat u uw JoolS kan uitrusten met de opties die het best bij u passen.

5. Testritje

Bij veel van onze dealers zijn testfietsen aanwezig om een ritje te doen om te weten of de fiets wel echt bij u past.  Je weet pas hoe goed een JoolS is door er op te rijden.  Ook bij opendeurdagen voorzien wij de dealers van extra testfietsen zodat zeker iedereen aan bod komt.

Dus er zijn vele redenen voor ons om voor dealers te kiezen maar door onze ondersteuning en service naar onze dealers toe zijn er voor hen ook vele redenen om voor ons te kiezen.  Breng ze zeker een bezoekje.  U kan uw dichtstbijzijnde dealer vinden op onze dealerkaart.

Ontvang de laatste nieuwtjes

Meld je aan op onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden!
Nieuwsbrief

Meer nieuws

crossmenuarrow-right