Goede voornemens

Goede voornemens, we maken ze allemaal maar meestal blijft het hier ook bij.  Een goed voornemen dat vele mensen maken maar niet altijd opvolgen is meer bewegen.  We zitten allen veel te veel en soms is het moeilijk om 's avonds nog uit de zetel te komen na een drukke werkdag.  Maar wat is er nu beter om even het hoofd leeg te maken dan een ontspannende fietstocht? 

Wij als JoolS willen u graag helpen met uw goede voornemens. 

Enkele tips:

1. Neem eens wat vaker de fiets voor een kleine verplaatsing.  Zondagmorgen naar de bakker voor koffiekoeken en heerlijk ruikende croissants?  Neem even de fiets tot bij de bakker.  Alvast geen parkeerproblemen en je kan jezelf trakteren op iets lekkers want je verbruikte alweer wat extra calorieën.  

2. Door de aanhoudende Corona maatregelen die ons allen treffen, zien we onze vrienden wat minder aangezien we minder hebben kunnen afspreken.  Waarom geen vast moment inplannen elke week om in de buitenlucht wat bij te praten?  En dit terwijl je geniet van eigen streek.  Of het nu een leuke knooppuntenroute is of een tochtje in de bossen met uw nieuwe E'trail?  Geniet van het leven en het samenzijn op uw nieuwe JoolS. 

3. Fiets door de week al eens naar het werk en merk dat je fris en wakker aankomt op je job en ook 's avonds op de rit naar huis reeds je hoofd kan leegmaken in plaats van in die stresserende file te staan. 

JoolS zou JoolS niet zijn als we het u niet gemakkelijk willen maken om uw voornemens waar te maken.  Voorbereiding is alles.  Kijk daarom even op https://www.joolsbikes.com/modellen/ en maak uw keuze.  

Daarna kan u meteen naar onze shop https://lgtrading.puntoo.com/portal/ gaan en de fiets van uw dromen bestellen en hier ook de keuze maken bij welke dealer u deze wil gaan afhalen. 

Op deze manier kan u uzelf of uw partner, familielid, collega, .... blij maken en zorgen voor meer beweging in 2022. 

Ontvang de laatste nieuwtjes

Meld je aan op onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden!
Nieuwsbrief

Meer nieuws

crossmenuarrow-right